Podcast

Samen met Janine Zoer heb ik in de afgelopen periode een podcastserie opgenomen. We bespreken in deze podcast ‘normale’ bedrijfsfenomenen en vergelijken dit met een voorbeeld uit de Italiaanse maffia en bekijken het vanuit een organisatie psychologisch perspectief.

Alle podcast afleveringen zijn te vinden via de volgende link:

Heb je vragen of opmerkingen n.a.v. de podcast dan kun je die mailen naar podcast@vancapototceo.nl

Janine Zoer

Janine is expert op het gebied van de veranderpsychologie van C.G. Jung. Inmiddels heeft zij veel ervaring met het creĆ«ren van draagvlak en bewustwording bij organisatieveranderingen. Zij helpt bedrijven te groeien met behoud van de juiste mensen. Dit doet zij o.a. op basis van haar archetypische kennis. Meer op haar website.

Jan-Joost Kroon

Ik ben organisatie adviseur met een expertise in organisatieverandering en -ontwikkeling. In diverse branches heb ik van dichtbij meegemaakt hoe bedrijven zichzelf ontwikkelen (en hoe soms ook niet). Met mijn interesse in de Italiaanse maffia maak ik vergelijkingen tussen twee verschillende werelden met als doel om bedrijven, en de mensen daarbinnen, te triggeren eens anders naar hun eigen organisatie te kijken.