Workshops

U kent vast wel de succesverhalen van bekende organisaties als Adyen, Thuisbezorgd.nl of Tony Chocolonely. Of de successen van internationaal gevestigde namen als Google, Apple of Amazon. Maar voor deze dag hebben wij voor een geheel nieuwe invalshoek gekozen. Eentje waarvan iedereen de naam kent, maar weinigen weten hoe zij écht werken en zichzelf organiseren: ‘de Italiaanse maffia’.

In deze verrassende masterclass leert u, natuurlijk met een knipoog, van het succes van de Italiaanse maffia. Wij nemen u mee in de verschillende stromingen binnen de maffia en maken wij een vertaling naar uw organisatie en de rol die u bekleed.

Wilt u op een bijzondere manier aan de slag binnen uw eigen organisatie? Kom dan naar één van onze masterclasses op basis van open inschrijving. Of boek Jan-Joost Kroon en Janine Zoer voor een unieke masterclass in uw eigen organisatie.

Ontdek:

• Verschillende vormen van leiderschap- en besluitvorming
• Hoe kernwaarden de organisatiecultuur beïnvloeden
• Hoe je succesvolle instroom van nieuwe medewerkers bevordert
• Hoe je kunt zorgen voor ontwikkeling en succes in jouw organisatie of team

Deze masterclass is zeer geschikt voor directeuren, (HR) managers en medewerkers die willen weten hoe je de prestaties van je organisatie kunt verbeteren.